Ако се чудите кое е най-подходящото място за Вашето частно или тематично парти – това е PartyBus.  Парти автобусът ви предлага оптимален комфорт и страхотна парти атмосфера.

Голямото предимство на PartyBus е, че купонът започва веднага след като се качите.  Подходящата музика и светлинните ефекти ще ви помогнат да се забавлявате напълно и да се отпуснете максимално.

Когато наемате PartyBus за вашето парти вие ще се забавлявате през цялото време. Кожените сепарета, качественият саунд и светлинните ефекти ще допринесат за големия купон. Може да обикаляте по различни клубове или просто да танцувате под ритмите на 2 kWats музика в PartyBus.

Най-големите предимства на PartyBus са:  

Истинско частно парти – Вие и вашите приятели ще усетите страхотна денс атмосфера, за разлика от лимузина. Всеки ще има своето свободно пространство и  ще може да се наслаждава на купона.

Обиколка на нощна София и постоянен купон докато обикаляте дискотеките. Цялата компания ще бъде на едно място и няма нужда да се търсят различни варианти за транспорт.

Партибус е уникално и незабравимо преживяване, и може да се съобрази с всички вашия желания, и очаквания за качествено парти. Винаги можем да органираме с ваше съдействие програма за вечерта с множество изненади за главните лица в купона.

Организация на тематично парти, което да бъде уникално по рода си. Партитата могат да бъдат на тема музика от 90-те години, като всички участници да спазват дрескод. Идеите могат да се раздвижат до тематично парти с хавайска музика, тематични облекла и много други.

Партибус е подходящ за:

Ергенски и момински партита

Абитуриентски и абсолвенски партита

Рождени дни

Корпоративни и фирмени партита

Парти преди голям концерт (спортно събитие) и транспорт до мястото на събитието

Разходка из нощните заведения в града

Тематични партита

Хелоуин и други

Вашият коментар