Измина поредният силен уикенд в PartyBus. Ние бяхме домакини на уникалното по рода си “After Wedding Party” , където младоженци събраха най-близките си приятели за купона на годината.

PartyBus взе компанията от площад “Александър Невски“, след което започна обикалянето из улиците на нощна София. Петъчната вечер предложи много изненади за купонджиите. Едни от най-важните сватбени ритуали се състояха именно в PartyBus.

Младоженецът успя с невероятни танцувални движения да свали жартиера на булката със зъби, а за късмет на всички свободни жени, жартиерът попадна директно в обятията на кума, който вече ще му мисли по-сериозно.

За букета на булката имаше сериозен интерес от страна на женската половина, но за съжаление само една дама успя да го получи. След това купонът продължи с пълна сила, а трите часа в PartyBus изминаха неусетно.

В неделната вечер бяхме домакини на поредното ергенско парти. Самият младоженец не знаеше какво точно да очаква. PartyBus взе компанията от столично заведение и естествено имаше  приятна изненада за младоженеца в PartyBus. След едночасово обикаляне и танци, компанията се върна в първоначалната си точка и продължи купона на следващо ниво.

Не можем да ви покажем снимки от ергенското парти, защото обещахме да запазим конфиденциалност.

 

 

Вашият коментар