Partybus  направи поредното страхотно парти с приятели в нашия автобус. Купонът бе гарантиран с качествени напитки и 2000 Wats музика, която караше всички да танцуват под ритмите и светлините на най-добрите хип-хоп парчета.

Партито започна в „The Academy” бар и се пренесе на удобните кожени сепарета на Partybus. Купонът продължи по улиците на София и специална компания ни очакваше в един от кварталите в подножието на Витоша.

Разходката из столицата продължи към меката на купона Студентски град, където някои от нашите пътници продължиха своето парти  в един от най-известните клубове в столицата – клуб Playhouse.

Слизащите от Partybus определено обраха овациите пред заведението, защото не всички купонджии имат възможност да пристигнат като истински ВИП звезди на партито съпроводени с луксозно возило и приятна компания.

Партито на колела продължи из нощна София до късните часове на нощта. Настроението и танците бяха неизменна част от забавленията цяла вечер. Възползвайте се и вие като поканите приятели за най-големия купон на колела в страната.

Вашият коментар