Една година след появата на Partybus, партитата вече не са това, което бяха. С единственото по рода си парти на колела забавлението е гарантирано.

За една година при нас бяха някои от най-големите звезди на музикалната сцена. Големият рапър DMX направи своята среща с най-верните си фенове именно в Partybus, под хип хоп ритмите на американеца излизащи от 2000 Watts  музика

PartyBus с подкрепата на Jack Daniels посрещна звездите от METAL ALL STARS. Нашият автобус приюти имена, като легендите Joey Belladonna и Jon Donais (Anthrax), Ross The Boss (Manowar), Brian Fair и Matt Banchard (Shadows Fall). PartyBus се грижи за транспорта на звездите по- време на целия им престой в България.

новини partybus на една година

За любителите на снукъра ще разкажем как големите звезди на този спорт се повозиха на нашия Partybus по време на участието си в българското PTC Victoria Bulgaria Open.  Най-гледаната телевизия в Англия SKY SPORTS направи част от своя филм за световния шампион за Mark Selby именно в нашия Partybus.

Феновете на музиката от 90-те години пък ще ни завидят затова, че повозихме най-големите звезди в Partybus преди техния разтърсващ концерт „I Love 90-s“ в София.  East 17, E-TYPE, C-Block се позабавляваха подобаващо в нашия автобус докато обикаляха столицата.

новини парти бус стана на една година

 

 

 

 

 

 

 

 

Българският рапър SPENS отново разтресе родната хип хоп сцена с неповторимито си видео към парчето „Долна кифла“, заснето изцяло в Partybus.

Уникално новогодишно парти пък си сътвориха български актьори и музиканти, които цяла вечер се забавляваха в нашия Partybus и дори изненадаха случайни купонджии в столицата. На обещаващото парти  бяха Ники Станчев (познат още от „Стъклен Дом“ и „Столичани в Повече“), пеещата актриса Анна-Мария Чернева (Мис София 2009) Петър Борисов (рокаджията Scar Fate) и техни колеги.

Новата 2015-та година ще ни донесе още по-големи партита и забавления. За да бъдете и вие част от незабравимия купон не пропускайте да ни се обадите или да резервирате автобуса за най-уникалните партита в страната.

Разгледайте още снимки от купона в Partybus. Станете нашия приятели във Facebook, за да не пропускате нищо околo любимия Partybus.

 

Вашият коментар