„Имало една вечер…“ така започват съвременните истории на ергенски и момински партита,рожденни дни или безименни поводи, довели до приказното пътешествие с PartyBus. Той е онази тиква, превърната в каляска от добрата фея, онази червена и сочна ябълка или захарната къщичка в края на…града.

Просто трябва да кажеш откъде да те вземе. Точната локация и щуро настроение са идеалната бална одежда за Буса. Още със спирането и отварянето на вратите, превкусваш звездното преживяване.
Обстановката е завладяваща. Червени сепарета и кожен салон за максимален комфорт. Светлините са приглушени, игриво лазерни, рисуващи палави фигури върху присъстващите. Същински нощен клуб ! Само,че на колела. Музиката те понася в ритъм, движението и подадената от опитния шофьор скорост, също. DJ-ят ти налива питие. На останалите от същото. Подканя те да станеш, да се разтанцуваш и да забравиш за комерсиалния нощен живот, който си водил/а досега. Получава му се !
Скоро всички сте на крака, чаровно клатушкащи сте под саунда на вашата музика. Да ! Вие сте си господарите и кралете на партито. Вие диктувате правилата и тяхното нарушаване. Пердетата са пуснати. Градът остава някъде далеч, подминат и забравен. Звезден миг.Спирате. Внезапно обръщане с хиляди въпроси и един, единствен отговор. Не, не е 12 и магията не се е развалила. Вратите се отварят и без „Сезам отвори се“ и от тях влиза една или две „полицайки“ ,“медицински сестри“ или избягали от час „ученички“.
Нарушаване на закона, проблеми със здравето или ненаучен урок си мислиш, но всъщност няма време да мислиш, защото джинът от вълшебната лампа вече е пуснат и е готов за едно, две желания…или танци в скута. Определено си изненадан/а. Скандиранията и крещенето увеличава екстаза и се молиш да е за по-дълго. Хубаво ти е. „Наздраве“ те подканя да си сипеш още едно.
Някак златната рибка ти е изпълнила желанието, преди да си я хванал даже. Второ спиране. Мацката или пичът с по-опитните танци слизат от Буса. Оставаш с твоите хора, които сега са ти някак по мили от преди. Дали защото ти подариха това изживяване или просто, защото DJ-ят добре ги сипва напитките и я прави музиката. Продължаваш да си господар на нощна София с Парти каляската. Даваш си сметка, че не е като в клуб. Тука го усещаш някак. Защото сте максимум 10 души и няма как да не сте близки. Защото чуваш всяка дума и знаеш всяка песен. Защото и да се напиеш няма как да паднеш по стълбите на излизане, просто защото няма стълби.
Най-много да си изгубиш обувката, ама после лесно ще си я намериш преди сватбата. Примерно. Пристигнахте. В „Двореца“ ,превърнат в добро,столично заведение или хотел. Дванадесет е минало отдавна, Бусът си е все още бус, но твоето парти някак изчезна като морска пяна в прашните,градски паважи. Остават снимките,спомените и обещанието,да се върнете пак за едно,още по-истинско изживяване на колела. Само да не заспите 100 годишен сън като се ожените/омъжите или остареете с още една година, че много ще отлежи уискито.

Вашият коментар