Идва лятото и с него хората започват на чувстват по-голяма нужда от забавления. Слънчевите лъчи ни карат да търсим повече емоции и сладки приказки с приятели. Едно страхотно преживяване е именно VIP парти с нашия PartyBus.

При нас професионализмът е на първо място. Ще получите различни оферти спрямо вашите изисквания така, че да избере точно това, от което имате нужда. Ще включим всичко в цената и няма да има никакви скрити изненади, и неприятни практики спрямо клиента.  Плащате точно за това, което получавате. Без завишаване на цените в последния момент и без компромиси в качеството.

Нашият компактен PartyBus е перфектен за компании до 16-17 човека или по-малко. Перфектният кожен салон и парти обстановка ще ви накарат да се чувствате отново във вихъра на купона. Нашите атрактивни танцьорки и танцьори ще ви изненадат с професионалната си програма, която няма аналог в цялата страна. Партито започва още с пристигането на автобуса и всичко започват да се поклащат под ритъма на музиката.

Естествено, че музикалните парчета са плод на Ваш избор и партито може да бъде много тематично с Old School Hip Hop парчета или по-леко R&B за повече ритъм. Веднъж дори и оркестър имахме в нашия PartyBus, така че сме отворени за всякакви предложения.  

С PartyBus може да изненадаш гостите на твоето парти и да се транспортирате до друго парти, като условието е купонът да не спира, дори и по време на пътуването. Направете рождения ден на ваш приятели уникален с изненадващ подарък от цялата компания.

Възможностите на PartyBus са неограчени по време на купона. С нас може да обиколите нощна София и да разгледате столицата от друг ъгъл.  Ако искате да организирате Ергенско или Моминско парти значи сте попаднали на точното място. Ние ще ви помогнем с организацията с ценни съвети за това как да извлечете максимума от всичко около вас. За танците ще се погрижат нашите професионалисти, които имат достатъчен опит с в България и чужбина, за да ви предложат нещо наистина уникално. 

Ако посрещате гости от чужбина, тогава PartyBus може да се включи и да изненадате вашите приятели с VIP трансфер от летището до хотела или направо към парти зоната. Не се притеснявайте да ни звъните и да ни задавате въпроси за вашите партите. Ние ще ви помогнем да ги направите незабравими и уникални.

Вашият коментар