Ергенските партита все повече набират скорост в България. Обикновено цялата организационна тежест се пада на кума, който трябва да подготви най-якото парти, което ще бъде последно в ергенския живот на младоженеца. За някои е достатъчно да има приятели на младоженеца, алкохол и някои танцьорки, но не винаги това гарантира незабравимо и уникално преживяване.

 Изберете най-доброто място за партито

Има няколко приоритета при избирането на място за ергенско парти. Най-важният от всички обаче си остава конфиденциалност или просто място, където няма да ви безпокоят. Ергенското парти трябва да бъде частно парти, където гостите ще са специално подбрани и няма да нахлуват чужди лица.

Формирайте бюджет за партито

Няма да е лошо да си направите предварителна сметка за разходите. Всички разходи трябва да се поемат от кума според неофициалните правила, но няма да е грешка, ако се разпределят между всички участници без младоженеца, разбира се.

Направете списък с гости

Със сигурност списъкът с гости трябва да бъде одобрен от младоженеца. Внимавайте с приятелите и роднините на булката, които може да се окажат на партито. Може да организирате партито в същия ден с моминското парти на булката.

Изберете забавленията за младоженеца

За да бъде по-екзотично партито и запомнящо се, няма как да мине без танцьорки или стриптизьорки. Всичко обаче зависи и от желанието на самия младоженец. Най-важният човек на партито трябва да бъде изненадан. В никакъв случай на организирайте събитието в деня преди сватбата, защото никой не иска да се жени с махмурлук.

Бъдете сигурни, че ще се получи незабравим купон

Разчупете леда. Бъдете естествени купонджии и се забавлявайте неистово.  Може да облечете еднакви тениски с предварително принтирани надписи за партито. Може да отвлечете младоженеца или да играете на играта „целуни непозната на улицата. Направете нещо уникално и различно, което знаете че след това няма как да се повтори.

Защо Partybus  е най-подходящ за ергенско парти?

В PartyBus ще получите всички неща за перфектното ергенско парти. В нашият бус ще може да организирате страхотно частно парти до 18 човека. Може да използвате PartyBus като изненада за самия младоженец. Ние ще ви помогнем с организацията на всички забавления и изненади за младоженеца по време на партито. Очакват ви страхотна атмосфера за истински купон с 2 Kwats музика, мини бар и много екстри. Може да обиколите нощна София като посетите най-хубавите заведения. Защо не изненадате младоженеца, който да влезе със затворени очи в буса и да бъде обискиран от органите на реда.

Вашият коментар