Човек, колкото и добре да живее един ден се жени. Всички погледи са насочени към големия ден и голямото тържество. Малко на заден план обаче остава последната моминска вечер на булката. Именно тук трябва да се включат най-добрите приятелки на младоженката, които да организират последната незабравима вечер на бъдещата булка.

Има няколко неща, които трябва да знаете преди да започнете с организацията на моминско парти. Първо жените са много по-организирани от мъжете и при тях всичко е изпипано до последно около цялото събитие.

Разходите по партито се поемат от всички приятелки на булката. Много е важно какво място ще изберете за вашето парти. Може да си направите едно по-различно излизане в рамките на една вечер като обиколите няколко заведения.

Най-добре би било да съчетаете частен купон с всички жени, където да останете сами и да си припомните някои от най-щурите моменти от живота на бъдещата булката, а след това да продължите в някоя дискотека. Много е важно да се приберат всички телефони на момичетата, за да не се записват тежките моменти или да не се появи групата от ергенското парти.

Гледайте ергенското и моминското парти да са по едно и също време, но със сигурност да не са на едно и също място. Моминското парти не трябва да бъде вечерта преди сватбата, защото не е приятно да се омъжваш с махмурлук.

Най-забавната част от едно моминско парти си остават игрите с булката. Всяка приятелка може да помогне в това забавно начинание. Докато при мъжете могат да се откроят две-три инициативи предимно с надпиване и шотове, жените отново показват оригиналност.

Задайте няколко въпроса на младоженеца преди партито като го разпитате за любимите му неща. След това задайте същите въпроси на булката и гледайте дали ще познае правилно всички отговори на своя любим. При всеки грешен отговор трябва да има наказание, което се оформя с пиене на алкохол.

Накарайте всяка една приятелка да напише на листче хартия най-пикантната история за булката. След това прочетете набързо всички истории с цел да припомните на булката колко луда е била.

Раздаването на подаръци може да бъде много забавно. Особено ако бъдат символичнии и са звързани с бъдещия живот на младоженката. Не забравяйте да носите гривни или ленти, на които всяка дама да има надпис.  Булчинската рокля от тоалетна хартия е малко изтъркан аксесоар за всяко моминско парти, но винаги е бил много забавен.

Накрая, но не на последно място трябва да направите изненада със стриптизьор за булката. Цялата организация се пада на приятелките, така че те най-добре знаят как ще се отрази това на младоженката. Изненадайте я с нещо добро и качествено. PartyBus може да ви предложи своята помощ при организирането на едно такова грандиозно събитие.

Вашият коментар