Ергенско парти в Парти бусЕргенско парти в Парти бус едно изключително преживяване. Уникално удоволствие, което заслужава всяко ергенско парти.

Партито на вашия приятел е събитие, което няма да бъде повторено, за това помислите добре и правилно планирайте партито, така че всички да се забавляват, но най вече ергенът, който е поводът за за самото парти.
Мъжките, ергенските партита, когато не са правилно организирани се превръщат в „ергенски запои“, от които не само спомените са болезнени, но и главите „цепят“ компанията поне няколко дена.

Именно, за да имате красиви спомени и партито на вашия приятел да е нещо, за което да се говори дълго – Partybus.bg ви предлага готовото решение!

Ние ще изготвим специално пакетно предложение, базирано на вашия бюджет, възможности и желания. Тоест, НИЕ ще се погрижим за всичко от взимането Ви, до връщането Ви!

Ние ще планираме, организираме и проведем изцяло Ергенското парти за Вас като вашата единствена грижа ще е да се забавлявате на МАКС!

Парти бус за Ергенско, Моминско парти | Парти бус за рожден ден, фирмено парти, тим билдинг и др. PartyBuНИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:

  1. Изискан клуб, който може да ви „заведе“ навсякъде! Оборудван с кожен салон (кожени дивани), ТОП аудио система BOSE и визуални ефекти, Бар, DJ и много др.
  2. Класни питиета
  3. Уникални стриптизьорки, които танцуват на пилона; в скута на „ергена“, че и във вашия.

Всичко това ще превърне партито ви в приказно и щуро преживяване, което ще се помни винаги.

Partybus.bg може да ви вземе от всяка точка в София и да ви пренесе в страната на удоволствията.

Ергенското парти на вашия приятел, както и самият той заслужава най-доброто, а какво по-добро от „клуб на колела“, в който са купонясвали най-големите звезди в това число и самият DMX!

Представете си няколко часа щур ергенски купон с ТОП стриптизьорки, уникална музика, качествени питиета и всичко това в исискан лукскожа и махагон.

За повече информация и запитвания ТУК
Или направо се обадете на:
+359888886270